TECHNOLOGICAL FEATURES AND TECHNICAL PROVISION OF THE HAY
Abstract
The article contains recommendations for improving the technological process of hay preparation. The description of new machines introduced into production is given, the efficiency of their application is calculated.
Keywords
About the Author
I. M. LabotskyBelarus
Minsk
References
1. Зафрен, С. Я. Технология приготовления кормов / С. Я. Зафрен. – М.: Колос, 1977. – 240 с.
2. Нормы кормления крупного рогатого скота: справочник / редкол.: Н. А. Попков [и др.]. – Жодино: РУП «НПЦ НАН Беларуси по животноводству», 2011 – 260 с.
3. Шпаар, Д. Производство грубых кормов / Д. Шпаар. – Торжок: ООО «Вариант», 2000 – 358 с.
4. Особенности технологий и техническое обеспечение заготовки кормов из трав и силосных культур: рекомендации / В. К.Павловский [и др.]. / РУП «НПЦ НАН Беларуси по механизации сельского хозяйства». – Минск, 2010. – 58 с.
Review
For citations:
Labotsky I.M. TECHNOLOGICAL FEATURES AND TECHNICAL PROVISION OF THE HAY. Mechanization and Electrification of Agriculture. 2018;(51):174-180. (In Russ.)