Preview

Mechanization and Electrification of Agriculture

Advanced search

TECHNOLOGICAL FEATURES AND TECHNICAL PROVISION OF THE HAY

Abstract

The article contains recommendations for improving the technological process of hay preparation. The description of new machines introduced into production is given, the efficiency of their application is calculated.

About the Author

I. M. Labotsky
RUE «SPC NAS of Belarus for Agriculture Mechanization»
Belarus

Minsk



References

1. Зафрен, С. Я. Технология приготовления кормов / С. Я. Зафрен. – М.: Колос, 1977. – 240 с.

2. Нормы кормления крупного рогатого скота: справочник / редкол.: Н. А. Попков [и др.]. – Жодино: РУП «НПЦ НАН Беларуси по животноводству», 2011 – 260 с.

3. Шпаар, Д. Производство грубых кормов / Д. Шпаар. – Торжок: ООО «Вариант», 2000 – 358 с.

4. Особенности технологий и техническое обеспечение заготовки кормов из трав и силосных культур: рекомендации / В. К.Павловский [и др.]. / РУП «НПЦ НАН Беларуси по механизации сельского хозяйства». – Минск, 2010. – 58 с.


Review

For citations:


Labotsky I.M. TECHNOLOGICAL FEATURES AND TECHNICAL PROVISION OF THE HAY. Mechanization and Electrification of Agriculture. 2018;(51):174-180. (In Russ.)

Views: 124


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2222-8837 (Print)