DIGESTABILITY OF NUTRIENTS IN DIETS CALLS WHEN FEEDING MALT SPROUTS
Abstract
Feeding animals diets with an increased content of malt sprouts did not have a positive effect on the intensity of digestive processes, which affected the quality of metabolism.
About the Authors
Yu. N. RogalskayaBelarus
Minsk
S. A. Tsalko
Belarus
Minsk
V. P. Tzai
Belarus
Zhodino
References
1. Алиев, А. А. Обмен веществ у жвачных животных / А. А. Алиев. – М. : НИЦ «Инженер», 1997. – 420 с.
2. Походня, Г. С. Нетрадиционные источники протеина в рационах крупного рогатого скота / Г. С. Походня, П. И. Афанасьев. – Белгород : Изд. БелГСХА, 2006. – C. 1–2.
3. Разумовский, С. Н. Солодовые ростки в кормлении молодняка крупного рогатого скота / С. Н. Разумовский, В. Ф. Радчиков, В. П. Цай // Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. «Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва», 14 лютого 2020 р., Дніпро, 2020. – С. 69–71.
4. Вводим солодовые ростки в стартерный комбикорм / В. Ф. Радчиков, В. П. Цай, И. Ф. Горлов, М. И. Сложенкина // Животноводство России. – 2022. – № 2. – С. 54–56.
Review
For citations:
Rogalskaya Yu.N., Tsalko S.A., Tzai V.P. DIGESTABILITY OF NUTRIENTS IN DIETS CALLS WHEN FEEDING MALT SPROUTS. Mechanization and Electrification of Agriculture. 2025;1(58):78-82. (In Russ.)